Състезание

МЕСЕЦ НА ЕВРОПА - УДЪЛЖЕН ДО 13-ТИ ЮНИ!

Здравейте, хора! 

Този месец е Месецът на Европа! Ние от клуб ,,Европейци” сме ви подготвили множество състезания, разговори и игри, за да отпразнуваме Месеца на Европа подобаващо!

Състезание за най-добър проект на тема ,,Моята Европа” - за учениците в 4-11 клас

ТЕМАТА: “Моята Европа”
Темата на конкурса е свободна за тълкуване и чрез нея можете да демонстрирате какво знаете за ЕС, как си представяте бъдещето на съюза или просто каква Европа искате вие, как изглежда тя и как бихте я променили, ако всичко зависеше от вас!

ПРИМЕРНИ ИДЕИ:

Състезанието за най-изобретателните! Проектът може да е под формата на презентация, текст за песен, авторска песен, есе или кратък разказ, художествена история, видео, кратък филм, манга, комикс, аниме рисунка, колаж, театрална постановка, документално клипче, настолна игра, карта, проучване/документ/авторска статия, интервю, подкаст, уебсайт или кратка книга в Book Creator - изборът е ваш, бъдете креативни! Реално няма ограничения как ще покажете/създадете проекта си!

Това са само малка част от идеите. Основните критерии, по които ще се оценяват проектите са:

  • да бъдат свързани с Европейския съюз
  • да бъдат креативни, неочаквани, луди
  • да показват личната авторска гледна точка по темата, а не да копират нечия друга - проектът да бъде 100% авторски и оригинален

НАГРАДИТЕ:
Трите най-успешни проектни идеи ще получат грамоти за участие, място в статия в сайта на “Европейци” и в сайта на Бюрото на ЕП, а класиралата се на първо място ще получи и ваучер за 50 лв. за пазаруване в Ozone.bg.

КАК ДА УЧАСТВАТЕ:

Можете да участвате повече от веднъж - самостоятелно или като част от екип. Ако работите групово, няма ограничения на броя хора в екипа. Изпращате електронен вариант на проекта си (ако е правен на ръка, пратете снимки и кратко клипче, за да го разгледаме). Изпращате имената, класовете и имейлите на всички участници в екипа - могат в един екип да работят заедно ученици от различни класове. Ако проектът ви е дигитален, споделете ни линк към него. Всичко това важи и ако сте решили да работите сами.

Всички материали за участие в състезанието трябва да бъдат предадени   до 13.06 на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОБЯВЕНИ НА 15.06 В ОНЛАЙН СТРИЙМ И КРАТКА ЦЕРЕМОНИЯ. ЩЕ БЪДЕТЕ ПОКАНЕНИ С ЛИНК ИЛИ  НА МЯСТО В УЧИЛИЩЕ!

Много забавно, нали? Надяваме се, че всички ще отпразнуваме Месеца на Европа заедно - готови сме и да раздаваме награди!

– Клуб ,,Европейци", Cheers!
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Магдалена Николова / Magdalena Nikolova
Author: Магдалена Николова / Magdalena Nikolova